Close

November 28, 2020

Klar til din bryllupsdag med eyelash extensions

bryllupsdag

Lash Clinic Copenhagen er en af de førende saloner, og vi får mange henvendelser omkring eyelash extensions for bryllupper og særlige lejligheder. Vi vil gerne gøre dit liv nemmere med eyelash extensions, for hvis du har dem, kan du slippe afsted med en lidt mere simpel make-up og stadig forbløffe dine gæster (og din partner) med din naturlige skønhed. Det bedste er, at hvis tårerne begynder at løbe, så behøver du heller ikke at bekymre dig om man kan se udtværet mascara på bryllupsbillederne.

Vores direktør Angelina Popova er overbevist om, at lash extensions er et musthave for en kommende brud. ”Mange af vores førstegangskunder er vordende brude, som ønsker et sofistikeret og glamourøst look for deres store dag. Det kan vi hjælpe med.” Hun har besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om eyelash extensions til bryllupper:

Q: Jeg overvejer at få lash extensions til mit bryllup – er det fint at få dem lavet et par dage før?

bryllupsdag

A: Det anbefaler vi bestemt ikke. Ligesom med alt andet indenfor kosmetik, så skal du forberede dig i forvejen – på samme måde som du heller ikke ville prøve en ny hudbehandling lige inden brylluppet. Vi anbefaler, at du prøver at få lavet et sæt extensions 2-3 uger før brylluppet, og så får lavet en genopfyldning et par dage inden dit bryllup.

Først og fremmest, så vil det første sæt give dig tid til at vænne dig til vipperne, og finde ud af om du vil lave nogen ændringer (f.eks. fylde, form, længde), og så vil det ikke være noget der kan ødelægge din store dag! Det er ret sjældent at vi har kunder med allergiske reaktioner, men det sker altså for en lille procentdel, og vi vil selvfølgelig gerne have at alle vores brude ikke får dét inden brylluppet. Hvis du allerede har prøvet at have extensions før, og kender til hvilket looket og type af vipper du ønsker på bryllupsdagen, så anbefaler vi at få dem lavet 3-4 dage før dagen.

Q: Kan jeg have make-up på mens jeg har extensions?

make-up


A: Det kan du. Vandbaseret make-up er fint, samt pudderøjenskygge, foundation, osv.

Q: Jeg vil helst bare gerne se naturlig ud på dagen, men måske have lidt ekstra end bare mascara. Hvad anbefaler I?
A: Vi synes, at klassiske vipper med en lidt kortere længde er oplagte til det. Vi har flade, ellipseformede eyelash extensions der er matte og med spaltede spidser, som vi anbefaler.

Q: Hvad er forskellen mellem rigtige eyelash extensions og de falske vipper som f.eks. make-up artisten bruger?

falske vipper
Falske vipper


A: Falske vipper påføres til øjenlåget med en latexbaseret vippelim, som du nemt kan trække af om aftenen. Lash extensions påføres med permanent lim og hver enkelt falsk vippe påføres individuelt til hver naturlig øjenvippe. De falder ud gradvist med dine naturlige vipper. Derfor vil lash extensions ikke lige pludselig falde af øjnene midt under bryllupsceremonien.

Q: Vil jeg ødelægge mine vipper hvis jeg får tårer i øjnene til brylluppet?

tårer i øjnene


A: Absolut ikke! De er vandtætte og bliver præcis hvor de er. Det er ret smart, for så kan du droppe mascaraen og undgå pandaøjne!

Q: Jeg vil gerne have at mine vipper holder så længe som muligt, for jeg skal på bryllupsrejse lige efter. Hvad anbefaler I?


A:  Ekstremt lange vipper er ikke super gode for dine naturlige vipper, og hvis de er for lange, vil de hurtigere se filtrede og rodede ud. Derfor anbefaler vi, at du vælger et kortere, mere fyldigt sæt, så du undgår for ekstreme looks. Jo kortere forlængelse, og jo flere vipper vi påfører, jo bedre holder det. Derudover skal du selvfølgelig også være striks med efterplejen af vipperne.

FAKTA OM VIPPER

FAKTA OM VIPPER

• Alle produkter er menneskabte/veganske. Lash Clinic Copenhagen er imod dyremishandling og bruger ikke ægte (dyrepels) mink.
• “Single lashes” og “light volume” sæt er i øjeblikket de mest populære sæt til bryllupper hos Lash Clinic Copenhagen.
• Den mest populære model er “doll eye”/”open eye” og derefter “staggered”. Cateye-looket er faldet i popularitet.

Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål omkring lash extensions og bryllupper, så du kan få det afprøvet inden din store dag.

‘Hvornår skal jeg booke?’

skal jeg booke

Hvis du ikke har haft vipper før, kan det være lidt af en overvældende oplevelse. Faktisk kan vipper ændre hele dit ansigt! Vi anbefaler altid at prøve, at booke mindst en måned eller to før. Vi anbefaler også, at du laver en prøve før dit bryllup, og har booket en måned før – og så kommer ind for en genopfyldning et par dage før den store dag. Så er vipperne nemlig helt tilpasset dig og dine behov. Du kan blive bidt af det, vi har mange brude der elsker deres vipper så meget, at de er blevet ved med at komme igen flere år efter.

‘Hvilke lash extensions er bedst til min bryllupsdag?’

Det afhænger af hvilket look du ønsker for din store dag. Mange brude vil helst have en naturligt fremhævende effect, så vi anbefaler vores klassiske sæt, hvor vipperne påføres 1:1 på dine egne øjenvipper, uden at være for vilde.


Hvis du ønsker at skab et lidt vildere udtryk, så passer vores volumensæt muligvis bedre. De er bløde, lette extensions der påføres i små buketter. De ser også vildt fine ud på billeder. Vi anbefaler altid at du selv tjekker nogle visuelle guides hvis du kan – vi har et stort galleri og vores Instagram er fyldt med eksempler.

‘Jeg skal svømme på bryllupsrejsen, kommer vipperne til at falde af?’

extensions svømme

Dine lash extensions bliver limet til de naturlige vipper med en stærk lim. Du skal vente 24 timer inden du må udsætte vipperne for fugt, så de kan tørre helt. Men efter det, kan du svømme så meget du vil! Limen kan bryde lidt hurtigere ned end normalt hvis den udsættes for meget klor- eller saltvand, så vi råder dig til at putte lidt ferskvand i ansigtet hver gang du har taget en dukkert. Eller endnu bedre, så kan du tage vors Lash Clinic Copenhagen vipperens med dig, så du kan holde dine lash extensions pæne. Den rette pleje kan forlænge holdbarheden!