Close

Mega volume eyelash extensions – vilde og fantastiske

mega volume eyelash extensions

Mega volume eyelash extensions er artilleriet i vores katalog, som passer til de vilde, modige og
ekstravagante kvinder derude, som elsker at gøre et ekstra stærkt indtryk.

 

Helt enkelt, så er mega volume eyelash extensions en tyk vifte af meget delikate hår der påsættes på hver naturlig vippe. Disse vifter består af op til 15 eller 16 ekstra tråde.

 

Til sammenligning, så giver single eyelash extentions en enkelt vippepåsætning, mens volume eyelash extensions kan have alt mellem 2 og 10 ekstra vipper.

 

Som du nok allerede ved, så er mega volume eyelash extensons designet til at give et vildt indtryk. Det er ikke enmulighed for et naturligt hverdagslook, men i stedet et alternativ der får dig til at skille dig ud og fremvise et unikt og chic udseende.

 

Så hvilke detaljer omkring metoden og proceduren skal du vide før du træffer en beslutning?

 

Læs videre for at blive klogere.

 

Hvordan er der taget på mega volumen udvidelser?

 

Når du har booket tid hos os, vil vi først gennemgå tilstanden af dine naturlige vipper og diskutere det optimale antal af ekstra vipper der skal tilføjes. Denne beslutning afhænger i høj grad af dine vippers antal, styrke og nuværende tilstand. Vi komme med et forslag og implementere den bedste beslutning til at lave perfekte resultater uden at gøre skade under behandlingen.

 

Under den efterfølgende procedure, vil de naturlige og syntetiske vipper blive forbundet til dine egne vipper ved at bruge en sikker og ufarlig medicinsk lim. Processen bliver udført i et sterilt miljø der ikke går på kompromis med sikkerhed og hygiejne der kræves for din velvære.

 

Hvordan føles proceduren?

 

Påfør single, hybrid, volumen eller mega volume eyelash extensions føles helt ens – afslappet, smertefrit og endda behageligt.

 

I løbet af processen, vil dine øjne være lukkede og ikke være irriteret på nogen måde.

Vi bruger kun certificerede produkter og udstyr af højeste kvalitet, så du vil ikke føle nogen ømhed, ubehag eller kløe.

 

Hvordan vedligeholder man det fejlfrie look ved mega volume eyelash
extensions?

 

Det er vigtigt at du plejer dine extensions ordentligt, hvis du vil nyde dem i længere tid og holde dem sunde og behagelige i mellemtiden.

 

Vores eksperter giver dig altid grundige instruktioner

 

som du skal følge, men her er en kort liste over de vigtigste ting du skal huske på:

 

● Du bør undgå alle typer oliebaserede kosmetikprodukter da olierne kan opløse limen og få dine extensions til at falde af.

 

● Mascara og tunge eyelinere anbefales heller ikke;

 

● Det er bedst hvis du undgår at gnide dine extensions og røre ved dem alt for ofte;

 

● Mega volume eyelash extensions bør børstes et par gange i løbet af dagen for at forhindre sammenklumpning;

 

Mega volume eyelash extensions kan holde mellem 2 og 4 uger. Jo tykkere vifter, jo højere sandsynlighed for at de bliver forvredet og falder ud.

 

Har du stadig nogen spørgsmål? Tøv ikke med at ringe til os og lad os give dig alle detaljerne.

 

Bestil tid nuv