Close

December 8, 2020

Skal du nogensinde holde pause fra lash extensions?

pausa fra lash extensions

Er det virkelig nødvendigt at holde pause fra lash extensions?

Hvis du er vild med lash extensions (hvorfor skulle du ellers læse?), så kan det være en ret afhængighedsskabende vane. Du sparer en masse tid om morgenen, og dit ansigt ser ekstra friskt og vågent ud.

Klienter spørger os af og til hvordan og hvornår de bør tage en pause fra lash extensions, så deres vipper ikke tager skade. Deres største bekymring er, at lash extensions kan få vipperne til at falde ud hurtigere end normalt. Men hvad er sandheden? Faktisk så kan ordentligt påførte eyelash extensions bruges i al evighed. Det kræver bare, at de påføres i den rigtige længde, vægt og tykkelse, så dine naturlige vipper kan bære dem. Så er der ingen grund til, at de bliver ødelagte.

Dine naturlige vipper arbejder i samme cyklus som dit hår. Du har både små, nye babyvipper, og gamle vipper der falder af. Når du får lavet dit infill, vil vippeteknikeren primært bruge de vipper der er stærke nok til at få påført en lash extensions. Dermed kommer du op på fuld kapacitet i vipperne, og får et fantastisk look.

lash extensions

Hos Lash Clinic Copenhagen, er vi altid opmærksomme på dine vippers sundhed. Hvis vi mener at det look du har valgt kan tynge dine naturlige vipper ned og måske endda skade dem, så foreslår vi andre måder at skabe looket på uden fare for vipperne. Hvis dine vippers sundhed ændrer sig undervejs i forløbet, så fortæller vi dig det – og hvis du føler at du skal have en hel pause fra lash extensions, så kan du også sagtens gøre dette. Hvis du vil tage en pause, så er der her nogle gode retningslinjer for, hvornår det er tid til en pause med vipperne, og hvordan man håndterer det.

Konsulter din vippetekniker

Udnyt din vippestylists viden og ekspertise. De kan hjælpe dig når det er tid til en pause, og give dig råd til, hvordan du plejer dine naturlige vipper. Hvis du følger deres råd og får en ordentlig, sikker påføring, så kan du også nyde smukke naturlige vipper såvel som extensions i det lange løb.

Fjern dem på en måde, der virker for dig.

Når det er tid tile n pause, kan du enten lade vipperne falde af gradvist over tid, eller bruge vores salon til at få dem fjerne professionelt. Typisk tager det ca. 5-6 uger for et sæt lash extensions at falde af, og du kan også løbe ind i nogle mere genstridige extensions. Det er helt fint, hvis du synes det er den nemme løsning, men hvis du gerne vil have alt fjernet med det samme, så anbefaler vi salonen. I salonen påfører vippeteknikeren et særligt serum der hjælper med at fjerne dine extensions.

Lad endelig være med at prøve at fjerne dem derhjemme, for du risikerer at skade dine egne vipper yderligere. Vores produkter er hurtige og professionelle, men vi ville heller ikke gøre det på os selv. Der er ganske enkelt brug for et ekstra par hænder (eller øjne).

Vælg den rette timing.

Der er ingen fast regel omkring hvor meget tid du skal bruge uden extensions, men det er en god idé at have en pause på mindst en måned. Så når du igennem hele cyklussen hos vipperne, vippeserummet (hvis du bruger den salgs) akn virke, og de små, nye vipper kan vokse sig stærke. Hvis du er ekstra smart, kan du time din pause lige inden en særlig anledning, for så kan det føles som en ekstra forkælelse når først dine extensions kommer på igen. Nogle kunder går i flere måneder uden lash extensions, mange kommer tilbage efter præcis en måned.

Plej vipperne med et serum.

Hvis du bruger et vippeserum, sætter du turbo under genopbygningen af vipperne. Disse serummer er lavet til at få dine naturlige vipper til at vokse sig længere og stærkere. De fleste gode vippeserummer indeholder plejende og stimulerende ingredienser, som kan forbedre dine vipper betydeligt – men du skal helst huske at bruge dem hver eneste dag. Efter et par uger kan du begynde at se resultater. Hvis du bruger et serum under din pause, bliver dine naturlige vipper dermed forkælet lidt ekstra.

Tålmodighed er en dyd.

Hvis du har fået lavet vipper et sted hvor de var knapt så professionelle (f.eks. 200 kroner for ”express volume”) og du er endt med en sort, klumpet masse, så kan dine naturlige vipper have taget skade. Derfor kan det også tage dem længere om at hele. Hvis det er sket, så anbefaler vi helt sikkert en pause, især hvis der er tydelige huller i vippekanten. Hvis dine egne vipper er nogenlunde okay, så vil vi klart anbefale kun at få lavet et meget let og naturligt sæt mens dine vipper kommer sig. Så kan du altid få lavet et tykkere sæt senere.

let og naturligt vippe extensions