Close

Q&A

Hvad skal man forvente og hvor længe tager en konsultation for eyelash extensions?

 

For et fuld sæt, afhængig af antallet af eyelash extensions der skal påføres, så vil det tage mellem 90 og 120 minutter mens du ligger ned med dine øjne lukkede på en komfortabel spaseng. Først bliver dine nedre vipper dækket og isoleret med et gelepålæg. Herefter bliver dine øvre vipper forberedt med lash primer og lash extensions påføres 1-til-1 med medicinsk klæbemiddel. Det er en meget afslappende procedure og de fleste af vores klienter plejer at falde i søvn.

 

Hvad skal jeg forberede før min konsultation?

 

Tænk over hvilket look du ønsker, læs nogle af artiklerne og spørgsmålene på vores hjemmeside så du er klar til konsultationen før din behandling.
Brug IKKE øjenmake-up. Det vil faktisk være bedst hvis du ikke bruger mascara i 24 timer før din tid. Dine vipper og øjenområde skal være helt rent.

 

Er eyelash extensions sikre for mine øjne og vipper?

 

Uden tvivl! Vi bruger produkter der er udviklet under de højeste standarder indenfor sikkerhed og kvalitet. Vi er også certificerede professionelle som har gennemført grundig træning og har solid erfaring med vippepåsætning.Husk på, at i takt med den naturlige vækstcyklus i dine vipper, vil de automatisk falde ud. Du kan måske tro at dette er på grund af extensions, men det kan vi forsikre dig om at det ikke er. Når extensions påføres korrekt, er der er ingen risiko for dine øjne.
Der er nogle sjældne risici for allergiske reaktioner, hvor du kan opleve rødmen og mulig irritation, inflammation eller hævelse. Det går typisk væk efter 2-3 dage. Du kan få dine extensions fjernet eller vente til symptomerne er væk. Hvis du ønsker, kan vi lave en plettest først et par dage før din tid. Men der er ingen 100% garanti for at du ikke vil få en reaktion når et nyt sæt påføres. Der er heller ikke nogen garanti for at du ikke vil få en reaktion på et tidspunkt, selv hvis du har haft extensions i flere måneder, eller år.
Forkert hygiejne kan skabe bakterievækst og føre til infektion. Det er derfor vask og ordentlig rens af dine vipper er så vigtigt.

 

Hvor længe vil mine lash extensions holde?

 

Med den rette pleje bør dine extensiosn vare i omkring 6-8 uger. Vi anbefaler at få refills hver 2-3 uge. Hvis du venter i mere end 5 uger, vil dine extensions falde ud og du vil få brug for et nyt sæt eyelash extensions.
Husk på at visse faktorer, såsom hyppig udsættelse for fugt, damp, eller berøring/gnidning af dine øjne vil få dine extensions til at falde ud hurtigere.
Refills kan tage mellem 45-90 minutter, afhængig af tilstanden af dine tilbageværende vipper.
En god tommelfingerregel: du skal bruge en refill hvis dine extensions er forsvundet med 50%.

 

Hvordan plejer jeg mine nye vipper?

 

Undgå at gøre dem våde de første 5-6 timer efter påføring. Dette inkluderer regn, sved, damp, spa, solsenge, osv.
Ingen sauna eller spa i 24 timer efter påføring.
Vask dine vipper hver dag med shampoo eller vand. Få en smule shampoo/vand på fingerspidserne og påfør det forsigtigt til vipperne fra basen af extensions ved at duppe dem. Vask også dine øjenlåg. Sørg for at du vasker vippekanten så bakterier ikke sætter sig fast. Gør øjenområdet vådt nok, og børst herefter dine extensions så de tørrer hurtigere. Tør dem ikke med håndklæder eller føntørrere.
Kig ikke op i brusebadet. Hold dit ansigt/vipper væk fra hårshampoo, balsam, hårmasker, etc.
Ingen fedtede produkter på dem eller nær dem.
Børst dem minimum hver morgen og efter du har vasket dem.
Træk, gnid eller pil ikke i dine vipper. Undgå at røre ved dem, medmindre du vasker dem.

Brug ikke mascara!

Brug ikke en masse make-up, inklusive eyeliner, i nærheden af dine extensions. Hvis du gør, så sørg for at fjerne det helt! Brug en oliefri make-up fjerner med engangsbørste for make-up der ikke er lavet af bomuld. Vat eller bomuld er forbudt, da fibrene vil klistre til dine extensions.
Sov ikke på maven. Prøv at sove på siden eller på ryggen (helst). Du kan også overveje at købe en sovemaske (særligt lavet for extensions) og et pudebetræk af silke.
Minimer brugen af sauna, dampbade og solarium, da den hyppige udsættelse for varme og fugt svækker det klæbende lag og får vipperne til at falde af hurtigere.

 

Kan jeg bruge mascara?

 

Nej! Mascara vil forkorte levetiden af dine vipper. Vi anbefaler at du prøver at undgå mascara hvis muligt og hvis ikke, så brug en oliefri mascara eller en der er specielt lavet til extensions. Du skal dog sørge for at du fjerner det helt og meget forsigtigt.
Hvis du ønsker et mere voluminøst look, kan vi bruge en tykkere diameter for dine extensions, så du ikke har brug for mascara – men selvfølgelig kun hvis dine naturlige vipper kan holde til det.

 

Kan jeg stadig bruge make-up?

 

Ja, men igen, når du bruger make-up i form af eyeliner eller øjenskygge, så husk at fjerne det med et produkt der ikke indeholder olie. Enhver form for olie vil påvirke limen. Vippe-shampoo kan bruges med en særlig børste (ikke den du bruger til at børste dem) for at fjerne make-up og rense dine vipper dagligt.

 

Kan jeg få extensions hvis jeg er forkølet?

 

Hvis du er forkølet, har bihulebetændelse eller en allergisk infektion, så er det bedre at udskyde behandlingen til en anden gang. Dine vipper vil ikke holde så længe på grund af løbende øjne, irritation og dårlig søvn.
Jeg skal giftes. Hvornår bør jeg få mine extensions? Hvis du skal giftes og du aldrig har prøvet lash extensions før, så er det bedst at afprøve dem 2 måneder før brylluppet. Så kan du sikre dig at de er komfortable, passer til dig og at du ikke har nogen allergisk reaktion på limen. Selvom det er meget sjældent at der opstår en reaktion, så er det en god idé at tage sine forholdsregler. Men udover dette, kan du få lavet et nyt sæt mindst 3 dage før bryllupsdagen.