Close

Vippe kursus

Vores Classic Individual vippe kursus for begyndere er designet til at lære dig den mest populære teknik, der bruges af mange i Danmark. Single eller Classic betyder 1:1 ratio – en extensions påføres til en naturlig vippe. Denne teknik er lavet til at fremhæve øjnene med syntetiske extensions for at give en effekt af længere og tykkere naturlige vipper. Hvis du gerne vil være en vippetekniker, så er dette vippe kursus det første du skal gennemføre, når man sammenligner med vores træningskursus til volume eyelash extensions, hvor du skal have 3-4 måneders erfaring inden da.

 

På vores vippe kursus for classic eyelash extensions, vil du lære hvordan man påfører og fjerner lash extensions, hvordan du tager de rette sikkerhedsforanstaltninger for hver klient; vippeprodukter og leverandører; og allervigtigst – så vil du lære hvordan du starter din egen virksomhed fra bunden med få investeringer!

 

I løbet af vores eyelash extensions kursus, vil du øve dig på et professionelt mannequinhoved, hvilket giver dig tid til at få de første færdigheder indenfor den klassiske teknik, så du på din anden dag med træning kan begynde at arbejde på en rigtig person – en model. Efter du har lavet dit første sæt eyelash extensions, vil kursuslederen vurdere dit arbejde og give dig et certifikat.

eyelash extensions kursus

Dette vippe kursus dækker følgende:

vippe kursus

Hvad adskiller vores eyelash extensions kursus os fra andre?

 

Hos os i Lash Clinic Copenhagen, lærer vi dig ikke kun hvordan man påfører eyelash extensions, men giver dig også en mere dybdegående viden om at starte en karriere indenfor vippepåsætning. Man bliver ikke en vippetekniker natten over. Det kræver hårdt arbejde, dedikation, masser af tålmodighed, og vigtigst af alt – uddannelse. Tror du at du selv kan finde ud af det hele? Måske, men det vil tage flere år! Masser af forsøg, fejl, tvivl og en følelse af, at du er bagud, at der altid er nogen, der er bedre end dig. Med vores vippe kursus for begyndere, ønsker vi at hjælpe dig med hvad der sker i baggrunden, og forberede dig på hvad der sker i vippeindustrien.

Vippe kursusopbygning

 

Dette vippe kursus foregår over to dage fra kl. 10 til 16 eller 18. For at sikre at vi starter til tiden, beder vi vores studerende om at ankomme kl. 9.45.

Vi vil først starte med teoriundervisning, og så vil du have en kort frokostpause, hvorefter du vil bruge resten af dagen på at øve dine praktiske færdigheder på en mannequin. De praktiske øvelser på den første dag med træning vil fortsætte, indtil du har fået og kan vise den påkrævede teknik.

 

På din anden dag med træning, vil du øve dig på en ægte person, der vil være din model. Lash Clinic Copenhagen råder alle studerende til at finde en model for træning. Hvis du ikke kan finde en, så giv os besked i god tid, så vi kan finde en model til dig. Det kan tage op til fire timer at øve sig på en model, og det tælles som værende din eksamen. Ingen træning vil færdiggøres uden at lave et fuldt sæt vipper på en ægte person. Sessionen overvåges tæt af en træner hvor hun tager sig tid til hver studerende og vejleder dem gennem deres første sæt eyelash extensions.

 

Vi kan maksimalt have fire studerende i hver klasse for 1 træner. Sådan sikrer vi, at dine individuelle behov bliver mødt og du modtager personlig vejledning fra din tutor. Vi kan også give 1:1 træning – kontakt os for mere information på [email protected]

vippe kursus

eyelash extensions kursusfordele

I løbet af de sidste par år, er eyelash extensions blevet langt mere populære i Danmark og resten af verden. Flere og flere ønsker længere, tykkere vipper uden at bøvle med at påføre mascara eller falske vipper hver dag. 

 

Vippeindustrien er ret ny, men den er i hastig vækst. Vi har set masser af vippeteknikere der har udvidet deres vippeforretning og på blot fem-seks år er bliver millionærer (ja, millionærer!) ved at gøre deres virksomhed til et globalt brand. Derudover er der også kosmetologer, der tager dette vippe kursus for at tilbyde flere behandlinger for deres klienter, så de kan øge deres indtægt. Efter et år eller to, er deres vippebehandlinger ofte blevet den primære behandling de tilbyder. Vippeservices er en lukrativ behandling at tilbyde, da kunderne hyppigt kommer tilbage for at få vedligeholdt vipperne hver 2.-3. uge.

 

Dette siger en hel del om efterspørgslen, som i øjeblikket er enorm, og den vil kun forøges, da ingen ønsker at gå tilbage til klumpet mascara eller falske vipper. 

eyelash extensions kursus

Hvilke karrieremuligheder har du?

 

Vores begynder vippe extensions uddannelse gør det muligt for dig at:

Hvem kan deltage i dette vippe kursus?

 

Alle over 16 år kan blive trænet i eyelash extensions. Både mandlige og kvindelige deltagere er velkomne. Der er intet krav om andre licenser eller certifikater. Ingen tidligere skønhedserfaring er nødvendig. Men du skal have et godt syn. Uanset om du bruger briller eller kontaktlinser, skal du kunne fokusere klart for at udføre behandlingen på en sikker måde.

 

 

Hvorfor vælge vores vippe kursus?

 

Alle kurser køres med maksimalt fire mennesker i en gruppe, eller endda som 1:1 træning, hvilket giver masser af mulighed for at stille spørgsmål eller søge yderligere hjælp. Vi giver også gratis online support. Det betyder, at efter du har færdiggjort din behandling og modtaget dit certifikat, så skal du sende os billeder af dit arbejde. På denne måde kan vi give dig feedback på, hvordan du bruger det du har lært på vores kursus. Vi kan også bevare spørgsmål eller give vejledning indenfor ethvert aspekt af dit kursus. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon.

 

Vores vedvarende online support vil hjælpe dig med de næste skridt, indtil du har fået nok selvtillid og viden til at kunne drive en succesfuld forretning.

vippe extensions uddannelse

Hvem er dine undervisere?

 

Kursets vippemester og underviser, Angelina, begyndte sin rejse i skønhedsindustrien tilbage i 2018, da hun først blev certificeret som en junior vippestylist. Hun blev hurtigt selvstændig, da hun lejede et lille kælderrum som en del af en anden skønhedssalon. Her kunne hun starte sin rejse med lash extensions, og senere tog hun flere kurser for at forbedre sit håndværk. I dag ejer hun et stort vippestudie med en stor og loyal kundebase på Østerbro. Angelina elsker den frihed hun har som selvstændighed, og er overbevist om, at evnen til at bestemme sine egne arbejdstimer har givet hende større glæde end noget andet fuldtidsjob fra 8 til 16.

 

Hvordan reserverer du din plads?

 

Gå til vores bookingside for at færdiggøre din reservation online. Hvis du ikke kan finde passende datoer, så kontakt os på [email protected] så vi kan finde nogle datoer der passer for begge parter, det gælder også, hvis du ønsker et 1:1 træning vippe kursus.

Du skal gennemføre en delvis betaling som minimum, hvis ikke det fulde beløb, når du laver reservationen, for at sikre at pladsen kun er reserveret til dig. Resten af beløbet skal betales senest på din første dag med træning.

Contacts

Spørg os noget om vippe kursus