Close

Alt du skal vide om volume eyelash extensions – procedure, resultater, vedligeholdelse af resultaterne

Skønhed

Kunstige og ekstra øjenvipper er ikke nogen nyhed, da det blev patenteret af en innovativ engelsk frisør tilbage i begyndelsen af det 20. Århundrede. Nu til dags er eyelash extensions bestsellere. Da proceduren er nemmere end nogensinde før, er resultaterne endnu beder end før og de er nemmere at vedligeholde.

 

Er du klar til fantastiske vipper uden at spilde tid og ressourcer på at putte tonsvis af mascara på dem hver eneste dag? Lad os fortælle dig lidt mere om volume eyelash extensions.

 

Hvad er volume eyelash extensions og hvordan virker de?

 

Basalt set, så er disse hårstrå af plastik eller organisk materiale som påsættes til dine originale vipper med en sikker og ugiftig klinisk lim.

 

Med individuelle eyelash extensions, påsætter vi et enkelt ekstra strå til hver øjenvippe du allerede har på øjenlåget, og fordobler dermed deres volumen. Med volume eyelash extensions, derimod, kan antallet af ekstra hårstrå variere fra 2 (2D effekt) til 10 (10D effekt).

 

Selvfølgelig afhænger proceduren i høj grad af antallet, styrken og den nuværende tilstand af dine naturlige øjenvipper. Enhver trænet, dygtig og certificeret professionel vippeartist vil kunne rådgive dig om det bedste antal vifter du skal påføre, for at få et perfekt look.

 

Proceduren er 100% sikker og smertefri. Det vil hverken skade dine rigtige øjenvipper eller gøre dig ubehageligt tilpas under eller efter dine extensions er påført professionelt

 

Hvem passer volume eyelash extensions til?

 

Påføring af flere eyelash extensions skal tilpasse til hver person. Der er dog forskellige grupper hvor vi kan opsummere følgende:

 

  • *folk med sparsomme øjenvipper, som gerne vil have et mere dramatisk blik uden at skulle påføre for meget make-up og/eller mascara.
  • *folk med sensitiv hud eller allergier kan få ubehag når de bruger skønhedsprodukter på ansigtet og øjenlågene. 
  • *folk der vil spare tid og ressourcer ved at få en langtidsholdbar tilgang til beauty, i stedet for daglige procedurer.
  •  

Volume extensions er en intelligent måde at reducere mængden af make-up og mascara der påføres til hverdag eller ved særlige lejligheder. Selvom det lyder ret abstract, så kan denne simple ændring gøre en stor forskel i det lange løb: holde din egen hud ung og frisk, skære ned på omkostningerne ved dyre skønhedsprodukter og reducere dit aftryk på planeten.

Volumen vipper København tilbud

Hvordan skal du pleje dine volume eyelash extensions?

 

Du skal selvfølgelig være opmærksom på en række ting når du beslutter dig for at få ectensions. Men de er ret nemme og ligetil når først du har vænnet dig til det.

De basale anbefalinger inkluderer at man undgår hård gnidning eller træk, bruger vandbaseret mascara, holder sine extensions rene, fjerner oliebaserede produkter, og skifter sine extensions hver 2-4 uge.

 

Vores eksperter er altid klar til at give mere information, individuelle konsultationer og skræddersyet vejledning så dine vipper kan se fantastiske ud.

 

Bestil tid nu