Close

Hvad er hybrid eyelash extensions? Lær detaljer om teknikken og specifikationer.

Hybrid eyelash extensions

Går du efter lidt mere tæthed end enkel-øjenvippeeffekten, men tør endnu ikke gå helt over til den modige volumen på øjenvippe extensions? Vi har fantastiske nyheder til dig; i det tilfælde, er der en perfekt mellemting, som kombinerer bedre tykkelse med et naturligt look, skræddersyet til din smag.

Så i de følgende afsnit, vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om den unikke hybridøjenvippeextensionteknologi og dens specifikationer.

Hybrid eyelash extensions – procedure og påføringsteknikker

Dette er en procedure, som blander to forskellige metoder og skaber en helt ny. Med enkeløjenvippeextensions påsættes en ekstra øjenvippe til hver af dine naturlige vipper. Med volumenøjenvippeextensions kan antallet af ekstra vipper på hver naturlige til gengæld variere mellem to og ti.

Som du nok allerede har gættet, giver volumenøjenvippeextensions en blanding af begge. Nogle af dine vipper vil få en enkelt ekstra, mens andre forlænges med et skræddersyet antal kunstige vipper for at opnå præcis den fylde, du har drømt om.

Standardratioen for proceduren er 30% klassiske vipper og 70% volumenvipper. Uanset hvad er processen meget nem at tilpasse og kan skræddersyes til dine vippers tykkelse og styrke og resultatet, du gerne vil opnå.

De ekstra hårstrå kan være både naturlige eller syntetiske. I begge tilfælde, påsættes de med operationslim af høj kvalitet, som er allergisikret og ikke har risiko for irritation af hud eller øjne. Proceduren er afslappet og luksuriøs uden ubehag.

Hvordan vælger man mellem enkelt- volumen- og hybrid eyelash extensions?

For at opsummere i en nøddeskal giver de tre metoder forskellige resultater, som kan beskrives som følger:

  • *Enkeltøjenvippeextensions garanterer et helt naturligt look ved at forbedre dine vippers konsistens uden at gøre dit blik mere intenst
  •  
  • *Volumenøjenvippeextensions giver et ret dramatisk udtryk, som kan være op til ti gange så intenst som dit naturlige blik. Det er passende ved forskellige begivenheder eller de modigste kvinder derude, som gerne vil gøre et kraftfuldt indtryk.
  •  
  • *Cfremhæver dit blik og gør det mere tillokkende uden for meget glam. Det giver den perfekte balance og gode muligheder for tilpasning til enhver smag og ethvert ønske.

Vores certificerede eksperter vil gerne hjælpe dig yderligere til at vælge mellem mulighederne. For at gøre det, undersøger de den nuværende stand af dine naturlige vipper og anbefaler et passende alternativ til netop dig.

Hybrid eyelash extensions holder i hele den naturlige vippes levetid, hvilket typisk er mellem 2 og 4 uger. Derefter skal en professionel hjælpe dig med forsigtigt at fjerne dem og erstatte dem med nye. Det holder dine øjne fremtrædende, bemærkelsesværdige og smukke uden ekstra mascara eller daglige skønhedsprocedurer.