Close

November 20, 2020

5 vigtige råd hvordan gør du dig klar til øjenvipper udvidelser til første gang?

øjenvipper udvidelser

Vi har samlet vores allerbedste tips at huske på inden du gør ind i salonen og skal prøve øjenvipper udvidelser behandlingen for første gang.

tips

Nu hvor du endelig har booket en tid hos Lash Clinic Copenhagen for at få øjenvipper udvidelser første gang, så skal du selvfølgelig være klar til nye, smukke vipper. Dit liv bliver snart en del lettere, da du ikke længere behøver mascara om morgenen eller bekymre dig om make-up. Det er et boost, der giver dig ekstra selvtillid hver dag. Her kan du læse om hvordan du får de bedst mulige vipper.

Brug ikke falske vipper eller mascara i et døgn før eyelash extensions

mascara

Vippelimen kan klistre en del til de mindste vipper, så hvis du har rester fra f.eks. vandfast mascara eller falske vipper, så bliver din vippeteknikers job langt mere besværligt. Det er svært at fjerne, og stylisten skal være grundig i at fjerne limen, hvilket giver mindre tid til de nye øjenvipper udvidelser. Det samme gælder vandfast mascara. Det kan forhindre limen i at binde med de naturlige vipper, og gør det sværere for de nye øjenvipper udvidelser at sidde fast. Det er en skam!


Sørg for at rense øjenmake-uppen af før din tid

øjenvipper udvidelser

Make-up er en god grund til at ankomme lidt tid før hos vores klinik. Det er yderst vigtigt, at eyelash extensions påføers til rene vipper, så hvis du bruger make-up hver dag, skal du fjerne det inden behandlingen. Det bedste er faktisk hvis du slet ikke har taget det på. Vi har dog produkter til nemt at kunne fjerne din make-up, og vores stylister kan hjælpe dig med tips til, hvordan du kan fjerne din make-up med øjenvipper udvidelser. Det gælder også for vippelim. Jo længere tid din stylist skal bruge på at rense dine vipper, jo mindre tid har de til at sætte de nye på.

3 timer før din tid: Ingen kaffe!

Dette kan overraske dig, men kaffe kan ødelægge noget af fornøjelsen under din tid. Koffeinen holder dig vågen og forhindrer dig i at afslippe – og det får dine vipper til at bevæge sig mere. Det betyder, at vippeteknikeren får sværere ved at påføre dine øjenvipper udvidelser, og kan resultere i et knapt så perfekt resultat.

Læs din bekræftelsesmail eller -besked

bekræftelsesmail

Din bekræftelsesmail kommer så snart du booker, og du får en påmindelse igen dagen før din tid hos Lash Clinic Copenhagen. Det er sådan sørger vi for, at du dukker op. Husk endelig at dobbelttjekke tiden i din bekræftelsesbesked, så der ikke er tvivl om hvornår du skal være der. Du kan også tjekke hvor lang tid det tager at komme derover, hvis du f.eks. kører, cykler, går eller tager offentlig transport.

Kom i god tid

øjenvipper udvidelser

Øenvipper udvidelser er store tidsbesparere, hvilket er dejligt når man har et travlt liv. Vi anbefaler at du kommer mindst fem minutter før din tid starter. Måske er din stylist også tidligt på den, og så kan I straks komme i gang.

Hvis du føler vores gode råd, så er du helt klar til en omgang forkælelse. Vi glæder os til at møde dig – velkommen til Lash Clinic Copenhagen